tiistai 2. syyskuuta 2008

Madonnan elämä

Madonna syntyi 16. elokuuta vuonna 1958. Hänen koko nimensä on Madonna Louise Veronica Ciccone. Hänellä on viisi sisarusta joista hän on perheen kolmas lapsi. Äiti menehtyi rintasyöpään Madonnan ollessa vasta 5-vuotias.
Kun Madonna oli nuori hänen isänsä käski lapsia käymään musiikki tunneilla, hän soitti pianoa vähän aikaa jonka jälkeen sai vaihtaa piano opinnot baletti tunteihin. Hän menestyi hyvin tanssiopinnoissa.
Madonna kävi Rochester Adamsin High Schoolia jossa menestyi erinomaisesti. Varsinkin liikunnassa hän oli hyvä ja kuului cheerleader-ryhmään. Valmistumisen jälkeen hän sai tanssistipendin Michiganin yliopistoon.
Vuoden opiskelun jälkeen Madonna jätti opintonsa kesken ja muutti New York:iin luomaan tanssi uraa. Hän työskenteli pienellä palkalla Dunkin' Donutsissa ja Russian Tea Roomissa sekä oli taide ja valokuva mallina.
Vuonna 1979 hän oli Patric Hernandezin tausta tanssijana maailmankiertueella. Maailman kiertueen aikana Madonnalle ja Dan Gilroylle kehittyi romassi ja he perustivat bändin, jossa Madonna ensin soitti rumpuja ja myöhemmin soitti kitaraa. Vuoden jälkeen hän erosi bändistä jolloin hän muodosti yhtyeen Emmy entisen poikaystävänsä kanssa. Hän erosi pian Emmystä jonka jälkeen hän keskittyi dance- ja diskomusiikin sanoittamiseen ja tuottamiseen.
Sen jälkeen hänestä tuli New Yorkin paikallinen tanssiklubikuuluisuss. Hänen vakiopaikkojaan olivat klubit Danceteria ja Kansas Kansas

Ei kommentteja: